• 03
  okt
  2023
 • Posted by
 • Posted in
  Algmeen
 • Discussion
  Geen reacties op 70 jaar KLJ Strijland

70 jaar KLJ Strijland

Lieve ouders en leden van KLJ Strijland

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen, jullie het hebben vermoedelijk al zien passeren!

Op 6, 7 en 8 oktober vieren we het 70-jarig bestaan van KLJ Strijland en we willen jullie van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit bijzondere jubileum.

Hier is een overzicht van de festiviteiten:

Vrijdag 6 oktober: We trappen het feestweekend af met een speciale avond voor enkel oud-leidingleden. Dit is een uitgelezen kans om herinneringen op te halen en bij te praten met ‘oude’ vrienden.

Zaterdag 7 oktober: Op deze dag verwelkomen we iedereen voor een geweldige avond vol plezier en lekker eten. Het thema voor de avond is ‘Wine & Tapas’. De deuren openen om 21.00 uur, en vanaf 21.30 uur zal een fantastische coverband voor een feestelijke sfeer zorgen. Vanaf 23.30 uur nemen dj’s het over om de dansvloer te laten rocken tot in de late uurtjes. Het wordt een avond om niet te missen!

Zondag 8 oktober: Voor de ouders organiseren we een gezellig café, waar jullie kunnen ontspannen en genieten van een goede babbel. Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur kunnen jullie bij ons terecht. Voor de leden hebben we spannende activiteiten gepland, zodat ook zij zich kunnen vermaken. Iedereen is van harte welkom om op zondag langs te komen, zelfs als je niet aan de andere festiviteiten hebt deelgenomen.

We kijken er enorm naar uit om dit speciale jubileum met jullie te vieren. Zet de data en uren in jullie agenda’s en tot dan voor een weekend vol plezier en herinneringen.

Groetjes
De leiding van KLJ Strijland ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2014 KLJ Strijland. Alle rechten voorbehouden.
Powered by VierPuntNul