• 12
  feb
  2024
 • Posted by
 • Posted in
  Algmeen
 • Discussion
  Geen reacties op Speelbos aanplanten 17/02

Speelbos aanplanten 17/02

Beste leden, ouders en sympathisanten

Dit weekend maken we er een KLJ-zaterdag van i.p.v. zondag! Want…

…We hebben geweldig nieuws! Binnenkort krijgen we er weer een stukje speelterrein bij, maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

Op 17 februari gaan we, samen met de gemeente, de Chiro en een externe groep planters, een nieuw speelbos aanplanten op ons speelterrein. Maar dit kunnen we natuurlijk niet alleen. We rekenen op jullie (kinderen en ouders) om die dag samen met ons de handen uit de mouwen te steken. Samen kunnen we een fantastisch natuurlijk speelgebied creëren voor de volgende generaties.

Hier is wat je concreet kunt verwachten:

We beginnen om 10 uur ’s ochtends met het planten en nemen een pauze om 12 uur. Na het middageten gaan we weer door van 13 uur tot 15 uur. Als er nog werk over is, kunnen we tussen 15 uur en 17 uur nog wat afwerkingen doen. (Het is uiteraard ook mogelijk om niet de hele dag aanwezig te zijn en 1 of 2 periodes te komen)

Wat bieden wij aan?

Drankjes en hamburgers tegen zeer redelijke prijzen, en voor de planters zijn er gratis drankjes beschikbaar. We zorgen ook voor spades, maar als je er een hebt waar je trots op bent, neem die dan gerust mee. Het kan zijn dat we er niet genoeg hebben voor iedereen. Zorg ervoor dat je kleding draagt die geschikt is voor het weer en om in te werken!

Belangrijk om te weten: op 18 februari is het geen KLJ!

We hopen jullie (leden, ouders en sympathisanten) talrijk te mogen ontvangen.

Liefs,

De leidsters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2014 KLJ Strijland. Alle rechten voorbehouden.
Powered by VierPuntNul